Garageportar med en prisbild för oss vanliga

03.05.2013 23:17

"Henrik Persson i Skövde skickade in dessa rader"

 

Idag kom en lastbil med vår nya garageport vi beställt från internetföretaget www.containerrally.se.

Vi har letat garageport sedan 2009 men inte haft den ekonomin att installera en märkesport för 12000 och uppåt, så av en slump fann vi ett företag i Norrland som sålde garageportar för 1/3del av priserna vi fått på offert. Vi läste på om produkten och försökte bilda oss en egen uppfattning om varan innan vi beställde.

Idén var att vi skulle förboka garageporten sen skulle den levereras hem till vår dörr när den anlände till Sverige, vi blev lovade på hemsidan att vi inte skulle behöva betala några pengar i förskott samt att vi erbjöds nöjdkundgaranti. Då köpte vi inte grisen i säcken.

Så kl 09 i morse anlände porten ända hem till garaget av Schenker, jag hade tagit fritt från jobbet för att kunna påbörja monteringen direkt så jag skulle kunna nyttja nöjdkundgarantin direkt om det skulle vara skräp. Men det tog ca 6 timmar sen satt porten på plats och det var förhållandevis enkel att montera fast taskiga manualer.

Men det var enastående kvalitet och man kände såväl på motor/skenor/blad att det inte var något ihop plock. Jag är otroligt nöjd med varan från containerrally och skall tillägga att den går tystare upp/ner än grannens syra märkesport för 17000:-

Så till er som tvekar på containerrally så kan jag bara ge mitt förslag till ROS på viivillan, tummen verkligen upp för deras portar.

 

redaktionen skriver.

www.containerrally.se ägs av Norrlandsimporten AB med organisationsnummer 556834-9111. Bolaget har sitt säte i Bastuträsk i Norrland.

Företaget är AAA rejtat när man gör en slagning hos Bolagsverket och UC.

Företaget omnämns ganska flitigt på Internet med mycket lovord om deras affärsidé och produkter, nedan har vi sammanställt mer matnyttigt om företaget.

Forum om containerrally

Hantverkar som monterar containerrally garageportar

Privatperson som delar med sig av containerrally

Fritt forum där containerrally portar mäts mot andra fabrikat

Tillbaka

Ämne: Garageportar med en prisbild för oss vanliga

Datum
Av
Ämne

Sv:Containerrally garageport

Hej vad har dom för nummer man kan nå dom på?

Datum
Av
Ämne

Boxline Garageport

Idag har jag monterar min garageport från containerrally.se. Jätte nöjd med resultatet och stort + för easy up installationen. Tummen upp för containerrally.se

Datum
Av
Ämne

Sv:Boxline Garageport

Jag vadle porten från containerrally.se pga de erbjöd en garageport med easy up installation. Och jag är såååå nöjd med garageporten och containerrally.se

Datum
Av
Ämne

Containerrally.se garageport

Containerrally.se containerrally.se containerrally.se
Containerrally.se containerrally.se containerrally.se

Vi köpte vår port från containerrally.se och den var hur bra som helst.

Containerrally.se containerrally.se containerrally.se

Datum
Av
Ämne

Boxline garageport från containerrally.se

Förra veckan fick min granne sin garageport från containerrally.se. Ja var väldigt skeptiskt men idag beställde jag med en Modern port från containerrally.se då min skeptis försvann när jag fick se den.

Datum
Av
Ämne

Garageport Containerrally

Bra garageport till superpris. Vi har en Boxline L 2400x2000 som vi monterade hösten 2012 och är mycket nöjd med den. Vi valde containerrally för några godavänner rekommendera dem starkt. Är du normal händig och vill spara 5000:- så skall du köpa garageporten hos containerrally. Har du tummen mitt i handen och gott om pengar köp en Crawford. Containerrally

Datum
Av
Ämne

Garageport från Containerrally

Köpt port från containerrally och det gick mycket bra. Bra företag med stabil grund så ja inte behövde betala förrän jag fått hem varan och undersökt den. Bra kvalitet och mycket bra pris. Så jag rekommenderar verkligen containerrally.

Datum
Av
Ämne

Port

Vi har med köpt garageport från containerrally. Vi köpte vår port från butiken i Hörby, stort + till grabbarna i Skåne de var väligt måna om oss. Porten är jättefin och ganska enkel att montera. Vi rekomenderar våra vänner om containerrally.

Datum
Av
Ämne

Containerrally

Beställde min port idag från containerrally, är mäkta imponerad över deras mycket låga priser. Hoppas nu kvaliteten är så bra som de flesta skriver på nätet.

Datum
Av
Ämne

Sv:Containerrally

Då vill jag uppdatera för nu har jag fått min garageport från containerrally.se.....

Toppen garageport och mycket fin kvalitet och otrolig isoleringsvärde. Bladen var verkligen tjocka och fyllda med isolering inte som de andra vi kikade på för 10-12 tusen då bladen var tunna och skrangliga.

Så min kommentar är inget att tveka på bara köp för deras garageportar var toppen.

Stort tack till Micke i Norrland som hjälpte mig till ett lyckat köp och som kunde guida mig när jag fick hjärnsläpp. Otrotligt bra personal som vet vad de säljer och att de anställt kunnig personal är ju ett tecken på att de är seriösa. Tack hela containerrally.se för jag sparade 6390:- på min garageport och de skall jag avnjuta på min semester med min familj. Per-Erik i Dalarna

<< 1 | 2 | 3 >>

Sök på webbsidan

© 2013 All rights reserved.