Garageportar med en prisbild för oss vanliga

03.05.2013 23:17

"Henrik Persson i Skövde skickade in dessa rader"

 

Idag kom en lastbil med vår nya garageport vi beställt från internetföretaget www.containerrally.se.

Vi har letat garageport sedan 2009 men inte haft den ekonomin att installera en märkesport för 12000 och uppåt, så av en slump fann vi ett företag i Norrland som sålde garageportar för 1/3del av priserna vi fått på offert. Vi läste på om produkten och försökte bilda oss en egen uppfattning om varan innan vi beställde.

Idén var att vi skulle förboka garageporten sen skulle den levereras hem till vår dörr när den anlände till Sverige, vi blev lovade på hemsidan att vi inte skulle behöva betala några pengar i förskott samt att vi erbjöds nöjdkundgaranti. Då köpte vi inte grisen i säcken.

Så kl 09 i morse anlände porten ända hem till garaget av Schenker, jag hade tagit fritt från jobbet för att kunna påbörja monteringen direkt så jag skulle kunna nyttja nöjdkundgarantin direkt om det skulle vara skräp. Men det tog ca 6 timmar sen satt porten på plats och det var förhållandevis enkel att montera fast taskiga manualer.

Men det var enastående kvalitet och man kände såväl på motor/skenor/blad att det inte var något ihop plock. Jag är otroligt nöjd med varan från containerrally och skall tillägga att den går tystare upp/ner än grannens syra märkesport för 17000:-

Så till er som tvekar på containerrally så kan jag bara ge mitt förslag till ROS på viivillan, tummen verkligen upp för deras portar.

 

redaktionen skriver.

www.containerrally.se ägs av Norrlandsimporten AB med organisationsnummer 556834-9111. Bolaget har sitt säte i Bastuträsk i Norrland.

Företaget är AAA rejtat när man gör en slagning hos Bolagsverket och UC.

Företaget omnämns ganska flitigt på Internet med mycket lovord om deras affärsidé och produkter, nedan har vi sammanställt mer matnyttigt om företaget.

Forum om containerrally

Hantverkar som monterar containerrally garageportar

Privatperson som delar med sig av containerrally

Fritt forum där containerrally portar mäts mot andra fabrikat

Tillbaka

Ämne: Garageportar med en prisbild för oss vanliga

Datum
Av
Ämne

Garageport från Containerrally

containerrally, containerrally, containerrally,
containerrally, containerrally, containerrally.

Stort + för deras garageportar, har en SUV port monterad sen i höstas och är mycket nöjd med den.

<< 1 | 2 | 3

Sök på webbsidan

© 2013 All rights reserved.